6947937624 Λάμπη 118, Κως mparkas.valantis@gmail.com
hero image


 

Μπάρκας Βαλάντης
Χωματουργικές Εργασίες - Εκσκαφές - Ενοικιάσεις Κάδων - Μεταφορα Χωματουργικών Οχημάτων
- Ανακύκλωση & Εμπόριο Αδρανών Υλικών - Κώς

 


Η εταιρεία ΜΠΑΡΚΑΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ, με έδρα την πανέμορφη Κω, έχει αποτελέσει την μεγάλη δύναμη στον χώρο των χωματουργικών εργασιών για πολλά χρόνια. Με υπερηφάνεια, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην Κω και στα γύρω νησιά, καλύπτοντας με ακρίβεια και επαγγελματισμό κάθε χωματουργική ανάγκη.

Η εμπειρία μας διακρίνεται στον χώρο των μεγάλων τεχνικών έργων, ενώ η επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό και η εκπαίδευση των χειριστών μας είναι το κλειδί για την αποτελεσματική και πάντα έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων μας.

Η αναγνώριση που έχουμε κερδίσει από την επιτυχημένη υλοποίηση μεγάλων έργων στο νησί, μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε προκλήσεις και να εκτελούμε χωματουργικές εργασίες με επιτυχία, όπως κατεδαφίσεις, μπαζώματα, επιχωματώσεις, διαμορφώσεις χώρων, διανοίξεις δρόμων, και εκβραχισμούς.

 

Είμαστε περήφανοι για την ικανότητά μας να αναλαμβάνουμε εκσκαφές θεμελίων, να χειριζόμαστε αδρανή υλικά, να εκτελούμε χωματουργικές εργασίες κάθε είδους, καθώς και να αναλαμβάνουμε υπεργολαβίες σε προηγμένα έργα. Η προσέγγισή μας διαχέει αξιοπιστία σε δημόσιες και ιδιωτικές πρωτοβουλίες, εξυπηρετώντας δήμους, κοινότητες, και επιχειρηματικά σχέδια που συμβάλλουν στην υποδομή της περιοχής.

Η τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, η δοκιμασμένη εμπειρία μας, και η αποφασιστικότητά μας να τηρούμε ακριβώς τα χρονοδιαγράμματα παρέχουν αξιόπιστα αποτελέσματα, αναδεικνύοντας την ευθύνη μας και την ποιότητα στην συνεργασία μας με ιδιώτες, επιχειρηματίες, δήμους, και τεχνικές εταιρείες.

Με έναν πλούσιο στόλο οχημάτων, η εταιρεία μας είναι προετοιμασμένη να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε είδους χωματουργική εργασία που μας αναθέσετε. Είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε λύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες.